Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Wintersport in Frankrijk onder de € 200,- per persoon aankomende winter

Wintersport Frankrijk: Val Thorens

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Waarschijnlijk zit je nu lekker in je korte broek op het terras. Als dat niet het geval is, is het een goed moment om alvast vooruit te kijken naar skiseizoen 2023/2024. Heb je nog niet geboekt? Dan wordt het hoog tijd om dat te doen. Om het je wat gemakkelijker te maken, hebben we in dit artikel een aantal geweldige deals in Frankrijk voor je op een rijtje gezet. En het beste van alles? Ze zijn allemaal onder de € 200,- per persoon!

Wintersport in Frankrijk

Bonjour et welcome! Frankrijk is een fantastisch wintersportland met veel te bieden. Grote skigebieden, prachtige pistes, sneeuwzekerheid en natuurlijk heerlijke lekkernijen zoals stokbrood, chocoladecroissants en crêpes. Een ander voordeel van een wintersport in Frankrijk is dat het vaak voordeliger is dan andere bestemmingen. Zelfs tijdens drukke vakantieweken kun je voor een scherpe prijs genieten van een wintersport in Frankrijk.

Aanbiedingen in Frankrijk

Vandaag hebben we weer het internet afgezocht naar aantrekkelijke deals voor het aankomende skiseizoen. Deze keer staat een wintersport in Frankrijk centraal. Goedkoop op wintersport naar Les 2 Alpes, La Norma of Vars, een betere deal vind je waarschijnlijk niet!

Deals van Summit Travel

Ruim de helft van het aanbod van Summit Travel voor een wintersport in 2023/2024 staat al online. De zoektocht naar de perfect accommodatie kan dus gestart worden. Bekijk deze deals eens:

Op wintersport met Snowtrex

Vooral accommodaties voor grotere groepen zijn goedkoper te boeken via Snowtrex. Hoe meer mensen je meeneemt op winterport, hoe lager de prijs! Deze vakantiehuizen zijn echte koopjes, die je niet mag missen. Kijk je mee?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in