Wintersport groepsreizen reisorganisaties

Er zijn in Nederland meerdere wintersport groepsreizen reisorganisaties waar je als bedrijf terecht kunt voor een georganiseerde groepsreis. Met het bedrijf op wintersport gaan is steeds populairder aan het worden en er vertrekken dan ook jaarlijks honderden bedrijven richting de besneeuwde bergen om een onvergetelijk bedrijfsuitje te beleven. Sommige bedrijven organiseren deze reis zelf, maar wij adviseren altijd om dit te laten organiseren. Het scheelt je een hoop zorgen en de wintersport groepsreizen reisorganisaties hebben vaak hele interessante aanbiedingen!

Zeker als je met een groep op vakantie wilt die groter is dan 10 á 15 personen dan wordt het interessant om eens contact op te nemen met een reisorganisatie die gespecialiseerd is in groepsreizen.

Met je bedrijf of vriendengroep op wintersport

Met je bedrijf op wintersport en werken aan de sfeer van het team? Of gewoon met een hele grote vriendegroep op wintersport? Op wintersport gaan met het bedrijf is de perfecte manier om even lekker los te gaan met je collega’s en samen te genieten van de prachtige besneeuwde bergen. De perfecte manier om enerzijds tot rust te komen en anderzijds toch aan het werk te zijn, want je bent tenslotte met je collega’s op ‘vakantie’. Zo kunnen er al groepsreizen georganiseerd worden voor enorm interessante prijzen.

Wintersport groepsreizen

Ben jij geïnteresseerd in een wintersport groepsreis en wil je meer informatie over groepsreizen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Plaats vestiging bedrijf (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Aanleiding van de wintersportreis

  Aantal deelnemers groepsreis

  Gewenste periode(s)

  Aankomstdag

  Aantal overnachtingen

  Aantal skidagen

  Gewenst vervoersmiddel
  AutoTreinBusVliegtuig

  Gewenste accommodatie
  AppartementChaletHotelPension

  Voorkeur wintersportland
  ItaliëFrankrijkOostenrijkZwitserland

  Gewenste grootte van het skigebied
  Klein (<100km piste)Middel (100-200km piste)Groot (>200km piste)

  Wensen, voorkeuren of andere opmerkingen


  Voor het uitkiezen van een geschikte partner werken wij met de volgende reisorganisaties. Aan de hand van de gegevens die jullie hierboven ingevuld hebben kiezen wij de juiste reisorganisatie.

  Nieuwsalerts ontvangen?

  Schrijf je in