Nieuwsalert per mail ontvangen

Wintersport Applicatie iSki Austria

Waar is het volgende skigebied? Welke liften en pistes zijn open? Wat is het actuele weer en hoe zijn de sneeuwcondities? Er zijn momenten dat je dit graag direct wilt weten en het liefst bij je wilt dragen. Dit kan nu met de verschillende applicaties van iSki.

iSki Austria bevat informatie over 800 plaatsen in 71 regio’s. Daarnaast geeft het uitgebreide informatie over het weer, de verwachte sneeuw, het aantal geopende liften en pistes, aanwezige sportshops, webcams en belangrijke telefoonnummers. Je kunt je favoriete gebieden opslaan zodat ze altijd snel te bekijken zijn. Deze applicatie maakt tevens gebruik van je locatie en geeft zo de afstanden weer naar de leukste en meest speciale bezienswaardigheden in jouw regio.

Het mooie van deze applicatie is de beschikbaarheid op de verschillende platformen, zoals:

Naast Oostenrijk is deze applicatie ook beschikbaar voor Duitsland, Zwitserland, Tjechië, Slowakije en Noord-Amerika / Canada.

Het nadeel van deze applicaties is natuurlijk dat je altijd een Internetverbinding nodig hebt en dat kan behoorlijke kosten met zich mee brengen. Hoewel, de hotels en appartementen zijn tegenwoordig ook al ruim voorzien van WiFi en ook de berghutten doen steeds meer mee. Even een hapje eten, inloggen op het WiFi netwerk en je hebt alle informatie voor handen om je volgende route te plannen.

Wat vinden jullie ervan?

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in