Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Wintersport 2024/2025 nu al te boeken bij deze reisorganisaties

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Winterseizoen 2023/2024 is in volle gang, maar extreme vroegboekers kunnen zich alweer bezighouden met komend skiseizoen. Enkele reisorganisaties hebben namelijk al accommodaties voor de winter 2024/2025 online staan. Wil je zeker weten dat je de beste deal hebt en sowieso op vakantie kunt volgende winter? Dan kun je alvast een kijkje nemen en boeken! We hebben een paar reisorganisaties op een rijtje voor je gezet.

Chalet.nl aanbod 2024/2025

Al op zoek naar een chalet voor de winter 2024/2025? Bij Chalet.nl is het eerste deel van het aanbod online gezet. 5% van het totale aanbod voor volgende winter staat alweer voor je klaar. Het duurt nog even voordat alles weer te boeken is, maar het begin is er. Naar verwachting staat rond april/mei het grootste deel van de accommodaties op de website.

Tip: wil je op de hoogte blijven van het aanbod van bepaalde accommodaties? Dan kun je je e-mailadres achterlaten via de button bij het chalet boven de prijstabel op Chalet.nl. Zo krijg je meteen een mailtje zodra de informatie aangepast word.

Snowtrex is er ook alweer klaar voor

De winter 2024/2025 is al begonnen bij Snowtrex. Ook deze reisorganisatie heeft de eerste accommodaties online staan. Elke dag komen er nieuwe opties bij. Je kunt dus nu alweer boeken voor volgende winter! Ben jij een extreme vroegboeker?

2024/2025 online boekbaar bij ChaletsPlus

Ook bij ChaletsPlus kun je je extreem vroege wintersportkriebels al bevredigen met boeken. De reisorganisatie biedt veel vakantiehuizen in Oostenrijk. Van appartementen in de Zillertal Arena tot chalets in het Skicircus, het aanbod is al uitgebreid voor de winter 2024/2025.

Liever naar Tsjechië?

Wil je eens echt iets anders, dan kun je alvast boeken bij Tsjecho Reizen voor een wintersport in 2024/2025 in Tsjechië. Stap eens uit de comfortabele bubbel en kies een ander wintersportland dan Frankrijk of Oostenrijk. Benieuwd hoe dat is?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in