Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Winterberg gaat goede seizoensstart tegemoet

Elke dag het laatste wintersportnieuws

YES, ook bij onze oosterburen is de sneeuwval een feit. De sneeuwkanonnen draaien  in Winterberg op volle toeren en de pistes zijn wit. Winterse beelden zijn een feit en het skigebied lijkt een goede seizoensstart tegemoet te gaan. De vooruitzichten zijn ook goed, want de temperatuur blijft de komende week overdag rond het vriespunt en keldert ’s nachts ver onder het vriespunt. 

Winterberg ligt op circa 4 uurtjes rijden vanaf Utrecht en is bij de Nederlanders een populaire wintersportbestemming. Vooral bij de weekend-skiërs is het skigebied populair. Vorig jaar kende Winterberg een zwakke seizoensstart, maar daar lijkt dit jaar totaal geen sprake van te zijn. Op 18 november brachten wij al een voorspelling naar buiten waarbij wij aangaven dat Winterberg kon gaan rekenen op sneeuwval. De voorspellingen zijn uitgekomen en hebben geresulteerd in de prachtige plaatjes die wij hieronder hebben geplaatst.

Nog opzoek naar een leuk vakantieverblijf in Winterberg? Center Parcs heeft daar een geweldig park dichtbij gelegen het skigebied. Check hier de aanbiedingen die zij op dit moment hebben lopen.

WinterbergWinterberg VIIIWinterberg VIIWinterberg VIWinterberg VWinterberg IVWinterberg IIIWinterberg IIWinterberg IWinterberg IWinterberg IIWinterberg IIIWinterberg IVWinterberg VWinterberg VIWinterberg VIIWinterberg VIIIWinterberg

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in