Winnen op woensdag: de leukste wintersport winacties

De woensdag staat bij Skiinformatie.nl in het teken van winacties. Op de woensdagen is bij ons de aftrap van de winacties, waarbij wij allerlei leuke wintersportproducten en reizen weggeven. Speciaal voor onze volgers zetten wij in samenwerking met onze partners de tofste winacties op. Kom daarom elke woensdag in het wintersportseizoen langs op deze pagina om te zien of er weer een nieuwe winnen op woensdag actie voor je klaar staat.

Winnen op woensdag: een uitleg

In samenwerking met onze partners kunnen wij gedurende het wintersportseizoen regelmatig ontzettend veel moois weggeven. Wij streven ernaar om elke woensdag een nieuwe winactie de lucht in te gooien. Deze winacties kunnen lang of kort duren. Soms duren de acties een dag, soms duren ze drie maanden. Een ding is echter zeker: de prijzen worden op woensdag verdeeld. Vandaar ook de naam ‘winnen op woensdag’.

Winnen op woensdag: lopende acties

Winnen op woensdag: afgelopen acties

In de afgelopen tijd hebben we veel leuks mogen weggeven. Hieronder vallen bijvoorbeeld ski’s, maar ook complete vakanties. Wat je zou hebben kunnen winnen? Hieronder zie je het.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in