Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WINACTIE: Korte wintersportvakantie inclusief skipas naar Oostenrijk

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Kijk je nu alweer uit naar de wintersportvakantie? Wij ook! Daarom zijn wij al lang weer met de komende winter bezig. Om jullie ook alvast in de stemming te brengen mogen we voor de komende winter een korte wintersportvakantie inclusief skipas weggeven naar het splinternieuwe Berghotel Jochelius in Nauders.

Berghotel Jochelius: direct aan de piste

Op een hoogte van 1.900 meter vind je vanaf december 2017 het compleet nieuwe Berghotel Jochelius. Het hotel ligt midden in het skigebied van Nauders en is het gemakkelijkst te bereiken met de ski’s. Je parkeert je auto bij het dalstation van de Bergkastelbahn waar je bagage wordt opgehaald en naar het hotel gebracht wordt, stapt in de lift en skiet vervolgens de Goldseeabfahrt gedeeltelijk naar beneden tot aan de ingang van het hotel. Daar word je vervolgens opgewacht met een huisgemaakte schnapps. Hoe heerlijk is dat om je vakantie te beginnen?

Op dit moment wordt het hotel gebouwd op de plek waar tot dit voorjaar de Goldseehütte stond. Daarvoor in de plaats komt het Berghotel Jochelius met grote tweepersoons- en familiekamers van 45 m2 voor 2 tot 5 personen. Alle kamers hebben onder andere een balkon of terras met een prachtig uitzicht, belevenisdouches, infraroodcabines en Nespresso machines om je dag goed te starten. Uiteraard ontbreekt ook gratis internet niet en kun je lekkere pantoffels verwachten om je echt op vakantie te wanen. Wij zijn heel benieuwd, maar jij kunt het meemaken in december.

Skigebied Nauders am Reschenpas

Het skigebied van Nauders is met 1.400 tot 2.850 meter hoogte een hooggelegen skigebied in Tirol. Vanaf komende winter kun je er met één gemeenschappelijke skipas skiën op 211 kilometer piste in Sulden, Trafoi, Watles, Schöneben, Haideralm en Nauders. Naast heerlijk skiën kun je er ook rodelen, want het gebied beschikt over de langste rodelbaan van Tirol die 8 km telt. Bij de lift vind je moderne luxe, want het liftcentrum van de Bergkastelbahn is onlangs helemaal vernieuwd en van alle gemakken voorzien.

Wat is er te winnen?

Ter gelegenheid van de opening van het Berghotel Jochelius mogen wij een korte wintersportvakantie weggeven. De familie Mangweth heet de winnaars graag welkom in hun nieuwe paleis. Wat we weggeven?

  • korte wintersportvakantie voor 2 personen
  • 3 daagse skipas
  • 2 overnachtingen in een Goldseesuite met infraroodkabine
  • volpension
  • tussen 15 en 22 december 2017

Hoe win je?

Helaas, niet meer. We hebben namelijk een winnaar. Uit alle aanmelding hebben we random een nummer gekozen en dat nummer matcht met de naam…… *TROMGEROFFEL*…… Michel Geurten. Michel, van harte! Je krijgt per e-mail bericht!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in