Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WINACTIE: Een paar nieuwe HEAD ski’s

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Jaaaa, daar hebben we weer een winactie. Na de vakantie naar Gerlos (die winactie loopt nog) hebben we nu een winactie van 247-Sport. In samenwerking met deze wintersportshop mogen we een paar nieuwe HEAD ski’s weggeven. Dat zou toch een mooi cadeautje zijn, of niet?

HEAD Natural Instinct
De winnaar van deze winactie krijgt de HEAD Natural Instinct thuisgestuurd. Een wendbare en vergevingsgezinde ski voor skiërs van alle niveau’s. De ski is bedoeld voor op de piste en geeft je volgens de producent een natuurlijk skigevoel. De combinatie van 20% rocker en 80% camber, de progressieve radius en de stabiliserende kwaliteiten van de Intellirise technologie leveren je een ultiem toegankelijke ski. Inclusief bindingen kost de ski € 349,95. Kortom, een mooi skietje om te winnen.

1200

247-Sport
De ski’s worden beschikbaar gesteld door 247-Sport, de sportshop uit het zuiden van het land met meer dan 35 jaar ervaring. De winkel verkoopt voornamelijk hardware en is hierin dus ook gespecialiseerd. Van ski’s tot skischoenen en van helmen tot goggles, je vindt het in de webshop. En niet alleen in de webshop, ook in de fysieke winkel word je voorzien van service en advies. De winkel staat garant voor een professioneel advies en de juist uitrusting.

247-sport-skiinformatie-nl

 

Winnaar
De actie is afgelopen en we hebben een winnaar na het random trekken van een nummer. De winnaar is inschrijving nummer 638 geworden en de naam die daarbij hoort is Marion Verhey. Marion, van harte! We nemen per e-mail contact met je op. We hopen dat je veel plezier beleeft met de prachtige ski’s van 247-Sport!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in