Win goggles naar keuze van Salomon

Om 2022 maar meteen goed te beginnen hebben we samen met partner Salomon en onze collega’s van Snowplaza een hele vette winactie opgezet. Als je het juiste antwoord geeft op de prijsvraag, maak je kans op goggles naar keuze van Salomon. Uit ervaring kunnen we zeggen: die wil je!

Dus, ben jij toe aan nieuwe goggles of misstaat een extra exemplaar niet in jouw collectie? Doe dan snel mee met de winactie en wie weet shine jij deze winter met een nieuw model op de pistes!

Goggles van Salomon

Goede goggles zijn onmisbaar voor iedereen die op wintersport gaat. Niet alleen bescherm je je ogen, ook profiteer je tijdens alle weersomstandigheden van goed zicht. Zo kun je dus optimaal van elke afdaling genieten! Salomon heeft een ruime assortiment skibrillen. Ze zijn er voor kinderen en volwassenen, in alle soorten en maten en met verschillende lenzen. Het maakt niet uit voor welke bril je kiest, allemaal beschermen ze je 100% tegen schadelijke UV-stralen, sneeuw, wind en voorwerpen als boomtakken. Daarnaast reduceren de brillen het felle witte licht van de sneeuw en verminderen daarmee de kans op vermoeide ogen. Zoals het merk zelf zegt: ‘Als je het niet kunt zien, kun je ook niet skiën’. 

Salomon skiën op piste
© Louis Garnier

Unieke technologieën voor het beste resultaat

Verschillende technologieën zorgen bij Salomon voor het beste resultaat, in welke weersomstandigheden je ook skiet. In het topsegment vind je brillen met de SIGMA-lenstechnologie. Dankzij deze technologie is het kleurcontrast nog beter en zijn dieptes uitstekend in te schatten. De Custom ID Fit zorgt voor een pasvorm die is afgestemd op elke unieke gezichtsvorm en de Photochromic-technologie past de donkerheid van de lens aan de lichtomstandigheden aan. Wil je tussendoor van lens wisselen? Salomon heeft ook brillen met het Twin Lock Systeem. Hiermee kun je gemakkelijk lenzen verwisselen, zelfs met handschoenen aan. 

Doe mee en win!

Hoe je kans maakt op deze vette prijs? Goed nieuws: dat is heel simpel! Het enige wat je hoeft te doen, is het juiste antwoord geven op de vraag: ‘Hoeveel goggles heeft Salomon in het assortiment?’. Laat vervolgens je gegevens achter en daarna is het een kwestie van afwachten. Kom je er nu echt niet uit? Kijk dan eens op deze pagina ›

Deelnemen kan tot en met maandag 24 januari 2022. De winnaar wordt op dinsdag 25 januari 2022 bekendgemaakt op onze website en Facebookpagina. Succes!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in