Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Westendorf kan zich opmaken voor seizoensstart

Elke dag het laatste wintersportnieuws

De sneeuwcondities in skigebied Westendorf zijn om te dromen. De opening  van het skigebied staat gepland op 5 december en met de foto’s die zij delen op Facebook lijkt dit totaal geen probleem te worden. Strak blauwe lucht, een heerlijke zonnetje en koude temperaturen zorgen voor goede omstandigheden. De sneeuwkanonnen draaien op volle toeren en dit weekend staat er weer sneeuwval in de planning.

Westendorf is bij de Nederlandse wintersporters een erg populaire wintersportbestemming. Het skigebied is ook de thuisbasis van de bekende zanger Wolter Kroes, die jaarlijks na het skiën te vinden is bij de apres-ski in de Muskitobar. Eén van de bekendste apres-ski tenten bij de Nederlanders. Krijg jij al zin in je wintersportvakantie bij het zien van de onderstaande foto’s?

Westendorf I
Westendorf II
Westendorf VI
Westendorf

Westendorf is onderdeel van Skiwelt en is aangesloten bij één van de grootste skigebieden van Oostenrijk. In totaal kun je genieten van 264 km aaneengesloten pistes waardoor je vanuit Westendorf toegang hebt tot de bekende skigebieden Ellmau, Söll, Scheffau en Brixen im Thale. Going en Hopfgarten. Vanmorgen publiceerden wij het artikel dat er een warmtefront richting de Alpen komt. Geen reden voor paniek, want dit is kortstondig en de lucht is droog. Hierdoor blijft de sneeuw in veel skigebieden van goede kwaliteit.

WIST JIJ DAT SKICIRCUS SINDS DIT JAAR GROOTSTE SKIGEBIED VAN OOSTENRIJK IS? LEES HIER MEER OVER DIT INTERESSANTE ONDERWERP

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in