Nieuwsalert per mail ontvangen

Werkzaamheden SnowWorld vorderen gestaag

Begin mei werd bekend dat de Raad van State een positieve uitspraak deed voor de verlenging van de derde piste in SnowWorld Zoetermeer. Hierbij werd een einde gemaakt aan een lange periode van onzekerheid, want vanuit de Stichting Kwaliteitsteam Buitenpark werd veel weerstand getoond tegen de verlenging. De werkzaamheden zijn dan ook in volle gang en de bouwwerkzaamheden vorderen gestaag.

Ook interessant: Wist je dat ze in Duitsland bezig zijn met plannen voor de grootste indoorskibaan ter wereld? Zie hier de foto’s!

Als alle bouwwerkzaamheden volgens planning verlopen dan gaat de derde skipiste van SnowWorld Zoetermeer 1 september weer in gebruik genomen worden. Hierbij is de baan met 100 meter verlengd en kunnen skiërs en snowboarders genieten van een nog langere piste. Het voornaamste doel van deze verlenging is het aantrekken van meer nieuwe bezoekers en het behouden van de bestaande bezoekers. De nieuwste foto’s vanuit de lucht laten goed zien hoe lang de skibaan daadwerkelijk gaat worden.

SnowWorld bouw update
Snow World V
Snow World IV
Snow World III
Snow World I

Aan het begin van mei waren wij aanwezig bij de officiele start van de bouw van de verlenging van de derde baan in SnowWorld Zoetermeer. De foto’s die wij toen deelden gaven ook een mooi beeld van de zaagdoorsnede die gemaakt moest worden om de verlenging te kunnen realiseren. Hierbij waren allerlei belangrijke genodigden aanwezig om dit heugelijke moment te vieren.

SnowWorld Zoetermeer I
Bouw piste 3 SnowWorld Zoetermeer 19 april 2016
SnowWorld

Bekijk hier de andere foto’s die gemaakt zijn op die dag.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in