Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Werkzaamheden nieuwe Dorfbahn in Gerlos gepauzeerd

Elke dag het laatste wintersportnieuws

De winter is alweer in volle gang in de Zillertal Arena en daarom worden de bouwwerkzaamheden van de nieuwe Dorfbahn in Gerlos vanaf morgen gepauzeerd. Gedurende het winterseizoen ga je er geen bouwvakkers mee tegengekomen die het mega project verder aan het ontwikkelen zijn. In april worden de werkzaamheden gelukkig weer hervat.

De afgelopen maanden zijn de bouwvakkers enorm druk geweest met het realiseren van het bergstation, het stationeren van de liftpalen en de basis leggen voor het dalstation. Een groot project waar in totaal circa 24 miljoen euro mee gemoeid gaat. Van de zomer publiceerden zij al een video waarin er uitleg gegeven werd door bedrijfsleider David Kammerlander over het immense project.

Door de nieuwe Dorfbahn wordt het naar verwachting in de dorpstraat een stuk rustiger wat betreft busvervoer en auto’s en daarnaast worden de wachtrijen bij de Isskogelbahn en Ebenfeld X-Press aanzienlijk minder. Bekijk de onderstaande foto’s waarin de bouwvakkers de laatste puntjes op de ‘i’ zetten voor dat de pauze definitief ingezet wordt.

Dorfbahn Gerlos I
Dorfbahn Gerlos II
Dorfbahn Gerlos III
Dorfbahn Gerlos IV
Dorfbahn Gerlos V
Dorfbahn Gerlos VI

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in