Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

WEBCAMS: zo prachtig zijn de Alpen na een witte start van april

Tuxertal

Wintersportredacteur

We kunnen er niet over uit: wat heerlijk dat het weer gedumpt heeft in de Alpen! Niet alleen hadden de bergen dat nodig voor iedereen die deze lente nog even op ski’s wil staan, ook maakt het de Alpen gewoon net even mooier. Vinden wij, dan. Met een prachtig vers wit laagje en een heerlijk zonnetje dat daar nu bij komt kijken, zijn de webcambeelden van de Alpengebieden weer mooier dan mooi. Kijk maar!

Verse sneeuw, veel verse sneeuw

Het kan je niet ontgaan zijn, de verse sneeuwval van de afgelopen dagen. Na een lange periode van zon en droogte heeft het lente-achtige weer afgelopen week plaatsgemaakt voor winterse buien, en hoe! De sneeuw kwam op veel plekken met bakken uit de hemel en zorgde ervoor dat zelfs veel dalen weer winters wit kleurden. Dat leverde niet alleen geweldige pistecondities vol poedersituaties op, maar ook prachtige beelden. Helemaal nu er op sommige plekken een heerlijk zonnetje bij komt schijnen!

Prachtige webcambeelden

Hoewel het flink gedumpt heeft in het weekend, zwakt het winterse weerbeeld deze week af en is er mildere lucht op komst. Desalniettemin zorgt dit nog altijd voor prachtige webcambeelden. Die hebben we natuurlijk weer voor jullie verzameld, want het blijft genieten geblazen. Kijk eens hoe mooi het nu in de Alpen is…

Val Gardena
Riesneralm
Nebelhorn
Kochelsee
Jennerbahn am Königssee
Trafoi
Kaprun
Kampenwand
Wipptal

Val Thorens
Riederalp
Schladming-Dachstein
Obertauern
Hintertuxer Gletscher
Garmisch Classic
Sulden
Wendelstein

Tuxertal
Schlegeis Alpenstrasse
Val Gardena
Ehrwalder Alm
Saas-Fee
Balderschwang
Snow Space Salzburg
Ischgl
Morgins
Hochfügen
Westendorf
Alleghe
Falkertsee

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in