Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Webcams: het wordt witter en witter in Winterberg

Wintersportredacteur

Door de dalende temperaturen zijn de sneeuwkanonnen vol aangezet afgelopen weekend in Winterberg. Daarnaast is er ook natuursneeuw gevallen en dat zorgt voor een steeds witter skigebied! En daar worden we blij van, want hoe sneller het skigebied besneeuwd is, hoe sneller je op de ski’s kunt staan in het Sauerland.

Sneeuw in Winterberg

De eerste sneeuw van het seizoen is gevallen in Winterberg. Gisteren en vannacht zijn er de nodige vlokken sneeuw uit de hemel gekomen. De combinatie van koude temperaturen, een beetje natuursneeuw en de sneeuwkanonnen zorgt ervoor dat het zelfs een stukje dichter bij huis binnenkort misschien mogelijk is om te wintersporten. We hebben de webcams goed in de gaten gehouden, zo ziet het er nu uit in Winterberg!

Webcambeelden uit Winterberg

Op dit moment kun je nog niet skiën, maar dit ziet er toch al een stuk beter uit dan al dat groen?! Het officiële startsein van het winterseizoen in Winterberg is nog niet bekendgemaakt. Voor nu hopen we dat de temperaturen laag genoeg blijven zodat de besneeuwing door kan gaan. Dan kunnen de eerste liften en pistes vast snel openen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in