Wat te doen in Zell am See – Kaprun

Zell am See – Kaprun ligt in het Salzburg en is zowel in de zomer als in de winter een erg populaire bestemming. Het skigebied is erg sneeuwzeker vanwege de gletsjer en het stadscentrum van Zell am See biedt veel mogelijkheden met veel winkels, restaurants en het uitzicht op de Zeller See. Wat te doen in Zell am See – Kaprun? Klik op de onderstaande skidorpen en krijg meer informatie over de skidorpen in het skigebied.

Wat te doen in Zell am See - Kaprun
Wat te doen in Zell am See - Kaprun

Op wintersport in Zell am See – Kaprun

In de winter is Zell am See – Kaprun een erg populaire wintersportbestemming. Bij het zien van de onderstaande video begrijp je waarom. Het skigebied is sneeuwzeker, de skidorpen zijn gezellig en daarnaast zijn er genoeg alternatieve activiteiten te doen, waardoor ook niet-wintersporters heerlijk op vakantie kunnen gaan in de winterperiode.

Wat te doen in Zell am See – Kaprun in de zomer

Zoals hierboven al aangegeven, kan er 365 dagen per jaar geskied worden op de Kitzsteinhorn gletsjer in Kaprun. Je kunt er dus voor kiezen om heerlijk te gaan skiën op 3.000 meter hoogte, terwijl in het dal de korte broek aangetrokken kan worden. Daarnaast kun je in de zomer veel outdoor activiteiten uitvoeren. Op de Schmittenhöhe zijn veel activiteiten mogelijk die in de onderstaande video mooi in beeld gebracht worden.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in