Wat te doen in Salzburger Sportwelt

De Salzburger Sportwelt is onderdeel van één van de grootste skiregio’s in de Alpen: de Ski Amadé. Flachau is in dit skigebied misschien wel het bekendste skidorp, maar ook de overige dorpen mogen zeker niet vergeten worden. In totaal heeft de Salzburger Sportwelt ruim 233 km aan pistes en staat het bekend om de authentieke berghutten en typisch Oostenrijkse uitstraling. Wat te doen in Salzburger Sportwelt als je hier op wintersportvakantie bent? Klik op de onderstaande skidorpen en je krijgt de perfecte tips van onze redactie.

Op wintersport in Salzburger Sportwelt

https://www.youtube.com/watch?v=M2NXb6B3meQ

Klik op de onderstaande skidorpen voor meer informatie.

alpendorf

Wat te doen in Altenmarkt

Wat te doen in Filzmoos
Wat te doen in Flachau

flachauwinkl
Goldegg
Wat te doen in Eben im Pongau
Wat te doen in Kleinarl
Wat te doen in Radstadt
Wat te doen in Eben im Pongau
Wat te doen in Wagrain
Wat te doen in Zauchensee

Al deze skidorpen zijn met elkaar verbonden en bieden pistes voor zowel beginners als gevorderde skiërs. Voor het maken van tochten van skidorp naar skidorp, maken dit gebied geweldig. Op zoek naar après-ski? Ook dat is in overvloed aanwezig!

Wat te doen in Salzburger Sportwelt in de zomer

Ook in de zomer is er genoeg te beleven in Salzburger Sportwelt. Zo kun je er heerlijk ontspannen, maar ook kiezen voor een actieve vakantie. Mountainbiken, wandelen of raften? Salzburger Sportwelt is in de zomer een heerlijke plek om te vertoeven.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in