Wat te doen in Fügen

Fügen is het eerste skidorp dat je tegenkomt als je het Zillertal inrijdt. Het dorp staat in verbinding met Hochfügen en is voor wintersporters die met het vliegtuig vertrekken een ideale bestemming. Fügen is onderdeel van Hochzillertal – Hochfügen. Wat te doen in Fügen als je hier op wintersport bent? Wij geven je leuke tips vanuit het skigebied. 

Andere gebieden in Hochzillertal – Hochfügen:

Algemene informatie Fügen

  • Familievriendelijk skigebied
  • Ruim 180 km aan pistes
  • Aantal skiliften: 43
  • Dalafdaling naar het dal mogelijk
  • Veel Nederlandse skileraren
  • Bekijk hier de pistekaart van Hochzillertal – Hochfügen

Wat te doen in Fügen? Check hieronder leuke tips en doe er je voordeel mee!

Op wintersport in Fügen

Wintersporttips Fügen

1. Ga après-skiën bij de Pizz Pub

Ben jij een echte après-ski fan? Ga dan naar de gezelligste après-skitent van Fügen, de Pizz Pub. De DJ draait letterlijk allerlei soorten muziek en als het even meezit komen de echte Oostenrijkse mannen in lederhose ook nog een liedje spelen.

2. Ga naar het zwembad in Fügen – Erlebnis Therme

Wil je na een lange dag skiën even een heerlijke duik nemen? Het grote zwembad in Fügen is de perfecte plek om dit te doen. Met verschillende grote glijbanen en een heerlijk buiten zwembad is dit een ideale plek om even heen te gaan met de familie of vrienden. Ben jij de snelste in de glijbaan? Dit wordt namelijk gemeten met een snelheidsmeter en zorgt voor het echte competitiegevoel.

3. Bezoek de houthandel FeuerWerk

De grootste houthandel in Tirol staat in het Zillertal, namelijk FeuerWerk. Vanaf de autobahn zie je het enorme bedrijf al liggen. De heerlijke houtgeur komt je al snel tegemoet. Ben jij benieuwd hoe dit bedrijf te werk gaat? Je kunt bij de houthandel een drankje drinken met uitzicht op de enorme houtstapels.

Wat te doen in Fügen in de zomer

De zomer is een prachtige periode om richting het Zillertal af te reizen. Wat je hier allemaal kunt doen? Bekijk de onderstaande video en je bent direct om. Je kunt kiezen voor een relaxt vakantie, maar ook voor een actieve vakantie.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in