Nieuwsalert per mail ontvangen

Waanzinnige wintersportweken bij Bizztravel

Heb jij je wintersport voor deze winter nog niet geboekt? Dan is er goed nieuws! Bij Bizztravel zijn er namelijk op dit moment de waanzinnige wintersportweken. Dit betekent dat je tot wel 40% korting kunt krijgen op jouw wintersportvakantie. Daar kun je dan weer een hoop andere dingen van kopen.

Last minute op wintersport

Het wintersportseizoen is in volle gang, de eerste lading wintersporters zijn zelfs al weer terug. Aan sneeuw is er op dit moment geen gebrek en de sneeuwkwaliteit is in 1 woord fantastisch. Eigenlijk is er dan ook geen reden om deze winter niet op wintersport te gaan.

Op de wintersport kan er nu ook nog eens flink bespaard worden. Bij Bizztravel is er nu namelijk een korting die kan oplopen tot wel 40%. Wat dacht je van een verblijf in een van de hotels, chalets of appartementen in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk of Italië? Daarnaast kun je zelf kiezen of je per bus, vliegtuig of met eigen vervoer naar je accommodatie gaat.

Voordelig naar top bestemmingen

Tijdens de waanzinnige wintersportweken kun je voor een prikkie naar top bestemmingen. Je hoeft dan ook echt niet bang te zijn dat je in een onbekend gebied terecht komt. Zo kun je al naar het Oostenrijkse Skicircus Saalbach Hinterglemm vanaf €275,- per persoon of naar Gerlos vanaf €205,- per persoon. Dat klinkt helemaal niet verkeerd. En zeker niet omdat het inclusief skipas is!

Aanbiedingen bekijken

Benieuwd of er wat voor jou bij zit? Kijk dan nu HIER.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in