Nieuwsalert per mail ontvangen

Vroegboekkortingen wintersport in volle gang

Zermatt Matterhorn

De wintersport vroegboekkortingen worden momenteel volop gepromoot en reisorganisaties zetten dan ook alle zeilen bij om de ingekochte accommodaties vroeg in het seizoen volgeboekt te krijgen. Veel Nederlanders gaan twee keer per jaar op vakantie en struinen alle reisorganisaties af op het internet.

Nederlanders houden van vakantie en gaan dan ook vaak meerdere keren de grenzen over. Waar vroeger naar fysieke reisbureaus afgereisd diende te worden, kunnen de accommodaties en landen nu op het internet uitgebreid uitgezocht worden. Moet je voor de voordeligste prijzen profiteren van de vroegboekkortingen of zijn de last-minutes het voordeligste? Deze vraag wordt  vaak gesteld bij de zoektocht naar een geschikt vakantieverblijf. Het is en blijft een persoonlijke keuze waar de voorkeur heen gaat.

Voordelen vroegboekkorting:

  • Je profiteert van hoge kortingen die honderden euro’s kunnen schelen
  • Je kan alles ruim van te voren regelen. Hierbij kun je denken aan reisverzekering afsluiten en materiaal aankopen
  • Je hebt de ruimste keuze in het vakantie aanbod.

Nadelen vroegboekkorting:

  • Je zit vast aan de prijs en gaat de prijs nog verder om laag dan krijg je geen geld terug
  • Het vakantiegeld wordt pas in mei overgemaakt, waardoor er vaak een beroep gedaan wordt op de spaarrekening

Je ziet dat de pakketreizen voornamelijk vroeg in het seizoen geboekt worden. Voor grote groepsreizen met familie of vrienden is het dus aan te raden om te profiteren van de vroegboekkortingen, maar ga je met een klein reisgezelschap dan kun je het risico nemen om een last-minute aanbieding te boeken.

 

Ben je op zoek naar een vroegboekkorting, lastminute of andere actie? Bekijk de vroegboekkorting pagina met alle reisaanbieders.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in