Video

Dagelijks verschijnen er nieuwe sneeuwfilms online. Wij verzamelen de beste, mooiste, leukste, opvallendste en leerzaamste voor je. Geniet ervan!

Skispringen nog gevaarlijker nog gevaarlijker maken is niet moeilijk – 26/03/2013
Gelukkig zijn er waaghalzen genoeg op deze wereldbol die zich wel gemakkelijk voelen als ze van de schans af glijden. Sommigen zelfs zo gemakkelijk dat ze de moeilijkheidsgraad nog even opschroeven.

 

Sprong over weg gaat ‘goed’ fout – 08/03/2013
De hoofdpersoon in deze film probeert over een weg heen te springen, met de nadruk op probeert. Waarschuwing: niet voor mensen met een slechte maag.

Movie Monday: Community – 04/02/2013
Maak kennis met de mensen die het voor jou mogelijk maken om te skiën. Dit is de community van Stevens Pass, Washington.

Ballet op je ski’s – 03/02/2013
Door de jaren heen is er duidelijk een verschil te zien in de skistijl. De balletvorm is bijna compleet uit beeld, maar gelukkig zijn er nog een aantal die-hards die de tak van sport blijven beoefenen. Respect!

Salomon Freeski TV – Not another GoPro edit – 27/02/2013
Word je al gek van al die GoPro edits die je vrienden uploaden gedurende het winterseizoen? De mensen van Salomon wel en brengen daarom een edit uit die je MOET zien: de koning van de GoPro edits.

Movie Monday: Skiën in de woestijn – 25/02/2013
In 2002 werden in het noorden van de staat Utah de Olympische Winterspelen gehouden. Het zuiden van de staat bestaat uit woestijn en is dus minder geschikt voor skiërs. Toch is het mogelijk, bewijzen de Provo broers.

Jongen valt uit stoeltjeslift – 21/02/2013
Een goede reden om de veiligheidsbeugel in een stoeltjeslift naar beneden te doen. De jongen valt bijna 14 meter naar beneden en overleeft het maar net.

Movie Monday: Strong – 18/02/2013
Roger Strong overleefde ternauwernood een lawine en keert een jaar later terug naar de plek des onheils. Een tragisch en aangrijpend verhaal. Lees het complete artikel hier.

Harlem Shake in de skischool – 16/02/2013
Het skigebied Copper Mountain uit de VS heeft een eigen versie gemaakt van de Harlem Shake. Compleet met pinguïn, skileraren, bergredding, kerstman, watermeloen en paarse sinterklaas rocken ze de pan uit.

De reden dat er regels zijn in het funpark14/02/2013
Regels zijn er niet zomaar, dat bewijst ook dit filmpje maar weer eens. Beelden van een levensmoe meisje op een jump.

Movie Monday: Dynamite – 11/02/2013
De Freeski-Crew, een groep vrienden die hun tijd vullen met dingen die ze leuk vinden, echt leuk. Actie in het park, in achtertuinen, Oostenrijk, Canada, in Lederhose, zonder Lederhose (en overige kleren) en meer.

Waarom je soms moet stoppen – 07/02/2013
Zowel op de piste als daarbuiten is het verstandig om even te stoppen op momenten dat je de helling niet goed kunt overzien. Controleer dus je tempo als je niet zoals de hoofdpersoon in dit filmpje wilt eindigen.

Movie Monday: Line Traveling Circus – 04/02/2013
In 2008 startte het skimerk Line en een groep creatieve skiërs een andere stroming. Zij leggen sindsdien skiën vast zoals dat nog nooit eerder gedaan is. Dit is aflevering 4 van het vijfde seizoen en die is LEUK!

Movie Monday: Eric Pollard’s Super Segment – 28/01/2013
Eric Pollard is een kunstenaar. Hij schildert, maar maakt vooral product designs. Een paar jaar terug heeft hij zijn eigen productiemaatschappij opgericht, Nimbus Independent. Dit zijn zijn beste shots van vorig seizoen.

Lawineboys komen met nieuwe knaller: Isabel – 14/01/2013
Na Joost is Isabel dit jaar aan de beurt. Gezellig meezingen in de apres-ski!

Jon Olsson in zijn Lambo op wintersport – 05/01/2013
Alpine en Freestyle skiër Jon Olsson is opperbaas in zijn Lamborgini Gallardo met skibox.

Stekelvarken valt skiër aan – 01/01/2013
Gebroken enkels, benen, armen, polsen, artsen in de de omgeving van skigebieden zien er duizenden per jaar. Dat is echter niet het enige wat je kan overkomen als skiër in Alta.

Movie Monday: The Voleurz Family – 31/12/2012
De titanenstrijd tussen de skiërs en snowboarders is begonnen en zal ‘uitgevochten’ worden in de verse poedersneeuw. Wie zal plaatsnemen op de troon en wie zal het moeten doen met de troostprijs? Lees hier het bijbehorende bericht.

Movie Monday: Shukran Morocco25/12/2012
Sandra Lahnsteiner en Melissa Presslaber reizen voor ‘Shukran Morocco’ af naar Afrika om daar de freeski mogelijkheden te ontdekken. Zon, strand en woestijnen is blijkbaar niet het enige wat Marokko te bieden heeft. Lees hier het bijbehorende bericht.

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in