Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

VIDEO: zo ziet de nieuwe Silvretta Therme er van binnen uit

© TVB Ischgl

Wintersportredacteur

Het is zover, de Silvretta Therme in Ischgl is zo goed als af! De gloednieuwe spa stond al sinds 2018 op de planning en dit jaar kun je hier echt ultiem genieten. Er is de afgelopen tijd hard gewerkt aan het gigantische wellnesscomplex. En je kunt nu een kijkje binnen nemen via de video vanuit Ischgl.

De Silvretta Therme in Ischgl

De Silvretta Therme in Ischgl bestaat uit 1500 vierkante meter aan wellness met daarnaast ook nog eens 1000 vierkante meter aan zwembaden. Uitrusten kun je hier zeker! Van verschillende sauna’s tot massages en spabehandelingen – een uitje naar deze wellness in Ischgl is aankomende winter zeker aan te raden. De laatste hand wordt nu gelegd aan het centrum, maar we mogen dus al een kijkje binnen nemen. De laatste stappen in het bouwproject zijn onder andere de werkzaamheden aan de buitenkant van het pand en de brug waarover je de spa kunt bereiken.

Video uit Ischgl

Naast de reguliere faciliteiten die je hebt in een wellness kun je in de Silvretta Therme ook sporten, evenementen bezoeken en eten. Er is een grote sportschool in de spa met binnen- en buitenzwembaden voor sporters. Ook kunnen evenementen tot 600 personen gehouden worden in dit gebouw en kun je schaatsen op de ijsbaan.

De officiële opening is op 8 december 2022. Ben jij van plan om hier een bezoekje te plannen?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in