Nieuwsalert per mail ontvangen

VIDEO: wedstrijdje door New York City op langlaufski’s

Wintersportredacteur

Het is vrijdagmiddag en dat betekent dat het weekend kan beginnen. Na een lange werkweek zijn we daar natuurlijk allemaal weer aan toe en om je weekend goed in te luiden, hebben we een leuke video gevonden. Een Noor en een Zweed vonden het namelijk wel een goed idee om een wedstrijdje door New York City te doen op langlaufski’s. Hoe ze het verzonnen hebben, werkelijk geen idee. Maar het leverde een geniale video op en die delen we graag met jullie!

Op langlaufski’s door New York

Je moet er maar op komen: op langlaufski’s door New York racen. Deze twee mannen uit Noorwegen en Zweden vonden het wel een goed idee en filmden hun wedstrijd. Een klein detail: er lag geen sneeuw in de stad. Aan de hand van verschillende opdrachten moesten ze een aantal plaatsen in de stad bezoeken. Er was maar één regel: de langlaufski’s mochten niet uit. Verder mochten ze zichzelf verplaatsen zoals ze wilden. Zo nam er eentje een taxi, uiteraard zonder z’n ski’s uit te doen, en nam de ander de metro. Al met al leverde het een hilarische video op. Kijk en geniet!

 

Zelf langlaufen?

Heb je door deze video de langlaufkriebels weer te pakken? Hou ze dan niet tegen en ga lekker nog een weekendje langlaufen. Zelf waren we in februari in Achensee en dat is zeker een aanrader. Je vindt hier meer dan 200 km aan loipes in de prachtige omgeving van de Achensee en natuurpark Karwendel. In het artikel hieronder lees je meer informatie over de regio en geven een aantal foto’s een indruk van de omgeving.

Achensee, het walhalla voor langlauf toeristen

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in