Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

VIDEO: je kunt nu ook heliskiën vanuit huis

Wintersportredacteur

Binnenblijven, maar toch ook een beetje het skigevoel ervaren? Bekijk dan Lines Of Sight, een video waarbij je virtueel kunt meemaken hoe het is om te gaan heliskiën. Voor velen slechts een droom, maar wel eentje die nu toch een beetje werkelijkheid wordt.

Heliskiën in virtual reality

Heb jij zo’n hippe 360º bril? Zet die dan op en bekijk de onderstaande video in virtual reality. Zonder je stoel te verlaten, kun je genieten van prachtige poederafdalingen en een bijzondere helikoptervlucht. Het enige dat je hoeft te doen is je hoofd op en neer bewegen en genieten. Heb je de bril niet? No problemo! Kijk de video op je telefoon beweeg het scherm omhoog, omlaag, naar links, naar rechts en etc. om toch het virtual reality gevoel te ervaren. Open je de video op je computer? Laat dan je muis het werk doen.

Heliskiën (of boarden)

Heliskiën is voor veel wintersporters een grote droom. De helikopter zet je af op een voor anderen onbereikbare helling, zodat jij kunt afdalen door de maagdelijk witte poedersneeuw. Natuurlijk heb je daar de juiste uitrusting, ervaring en kennis voor nodig, maar deze droom is niet onbereikbaar. De makers van de video, Cloud9 Travel, bieden trips aan waarbij je kunt heliskiën. Kijk hier maar eens wat de mogelijkheden zijn.

Ook leuk voor thuis

De video duurt helaas maar 5,5 minuut. Om het wintersportgevoel niet meteen bij je weg te halen, hebben we nog een aantal tips voor thuis op een rijtje gezet.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in