Nieuwsalert per mail ontvangen

VIDEO: Auto’s sneeuwvrij maken doe je zo

Wintersportredacteur

Na een nacht met flinke sneeuwval loop je vol goede moed naar je auto. Uiteraard gewapend met een schepje en een bezempje, want het wordt weer een flinke klus om je auto sneeuwvrij te maken. Hup, snel aan de slag. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk van de verse poeder op de piste gaan genieten.

Een half uur later kom je bezweet terug in je appartement. Een goede warming-up, maar het zou toch wel fijn zijn als het allemaal wat sneller en makkelijker zou kunnen. Goed nieuws: dat kan. Je moet alleen even naar de VS om de machine op te halen.

Auto’s sneeuwvrij maken

State Line Auto Auction, een autoveiler in Waverly (vlakbij New York), heeft meer dan 7.000 auto’s op het terrein staan. Op dit moment is het ook daar winter en valt er flink veel sneeuw. Hartstikke leuk, maar als je een paar auto’s nodig hebt, ben je best wel even bezig. Daar heeft het bedrijf iets op bedacht. Met een reuze sneeuwblazer worden de auto’s één voor één en in een mum van tijd sneeuwvrij gemaakt. Misschien vraag je je nu af of dat dan niet schadelijk is voor de auto’s? Geen zorgen. Als we medewerker Paul Barber mogen geloven, is er maar één spiegel afgeblazen in vier jaar tijd.

Video

Medewerker Paul Barber heeft een video van het proces gemaakt en deze gepost op zijn eigen Instagram account. Bekijk de beelden hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Paul Barber (@paul.barber21) op

Ook handig

Geen tijd voor een tripje naar Amerika? Ook een bladblazer werkt erg goed. Lees meer daarover in het artikel hieronder.

Auto sneeuwvrij maken voor de echte pro

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in