Nieuwsalert per mail ontvangen

Twee jaar oud jongetje leert snowboarden

Is snowboarden voor alle leeftijden? Deze vraag heb ik in mijn vorige artikel beantwoord. Als opa zou ik niet meer op het snowboard stappen, maar voor jonge kinderen zijn er meer mogelijkheden dan je van te voren denkt. Dit werd afgelopen zaterdag bewezen door mijn eigen zoontje Mika.

Afgelopen zaterdag bracht ik met mijn gezin een bezoek aan indoor sneeuwbaan Snowplanet in Velsen. Vlak voor vertrek besloten we toch maar een Burton After School Special van 80 cm uit onze eigen webshop te halen. Onze jongste zoon Mika is in september 2 jaar geworden, maar wil alles doen wat zijn oudere broers ook doen. Meestal mogen wij hem niet eens helpen. “Mika zelf doen”, zegt hij dan.

Afgelopen zaterdag was Mika niet te stoppen in de sneeuw van Snowplanet in Velsen. En zoals gewoonlijk mochten we hem bijna niet eens vasthouden of op een andere manier helpen. “Mika zelf doen” zei hij steeds. Dat levert geweldige beelden op.

chickies en binkies

Hoe oud was jij toen je ging snowboarden? En vanaf hoe oud zou jij je kind laten snowboarden? Ook afgelopen winter werd duidelijk dat je al van jongs af aan kan leren snowboarden.

Twee jaar oude Lynn in Gerlos kan beter snowboarden dan jij

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in