Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Transavia zet in op groei seizoen 2013-2014

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Een midweek skien heeft door het toenemend aantal vluchten van Transavia een flinke run gemaakt. Steeds meer wintersporters kiezen er voor om het vliegtuig als vervoersmiddel de voorkeur te geven. Door de toename van het aantal vluchten moeten vanaf volgend seizoen ook de langere vakantie interessanter worden. Om deze doelstelling te behalen zal Transavia voor het winterseizoen 2013/2014 meer vluchten inzetten op Innsbruck en Salzburg. 

Amsterdam:
Waar Amsterdam afgelopen seizoen nog 7 keer de vlucht richting Innsbruck verzorgde zal dit vanaf volgend seizoen 9 keer seizoen. Daarnaast zullen er in totaal 6 vluchten richting Salzburg gaan. Dit is een toename van 1 vlucht per week.

Eindhoven:
Eindhoven zal dagelijks 1 vlucht verzorgen richting Innsbruck. Ondanks dat Amsterdam meer vluchten gaat verzorgen zal Eindhoven dit aantal niet verder opschroeven.

Rotterdam:
Waar Rotterdam het afgelopen jaar 3 keer een vlucht verzorgde richting Geneve zal dit volgend jaar 5 keer verzorgd worden. Een enkele reis heb je al vanaf €35,-.

Uiteraard worden er voor de opening van het winterseizoen in Ischgl speciale vluchten ingezet om de grote golf van toeristen vervoer te kunnen bieden. De vlucht richting Innsbruck zal vanuit Amsterdam op 28 november vertrekken in de ochtenduren en de vlucht vanuit Rotterdam zal op vrijdagochtend 29 november gepland staan. Een retourticket kost €79,-

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in