Nieuwsalert per mail ontvangen

Top of the Mountain Opening Concert met James Blunt

Het komt steeds dichterbij en we kunnen niet wachten: de opening van het skiseizoen 2014-2015 met het Top of the mountain opening concert met niemand minder dan James Blunt. Ben jij van plan om eind november je wintersportvakantie te gaan beleven in de buurt van Ischgl? Dan kun jij de opening van het seizoen feestelijk beginnen.

Het is inmiddels al legendarisch te noemen, de bekende opening van het skiseizoen in Ischgl met het Top of the Mountain Opening Concert. Voorgaande jaren mochten we al genieten van internationale artiesten als Robbie Williams, Elton John en Rihanna, die het beroemde openlucht podium in de Alpen betraden. Op 29 november is het de eer aan de Britse singer-songwriter James Blunt om de eerste enthousiaste wintersporters een nieuwe legendarische avond te bezorgen. Blunt heeft al laten weten een mix van zowel oude hits als nummers van zijn laatste album ‘Moon landing’ ten gehore te brengen. Wie kent zijn grote hits ‘You’re beautiful’ en ‘Goodbye my lover’ niet? Het is echter nog een verassing of hij deze hits ook zal spelen, maar dat het een mooie avond belooft te worden is nu al een feit. Alleen de sfeervolle omgeving geeft al een spectaculair effect. Daarbij zorgt het silhouet van de berg op de Silvretta-Arena voor een bijna sprookjesachtig decor. Op vertoon van een geldige skipas kunnen alle wintersporters en muziekliefhebbers het concert bijwonen vanaf 18.00 uur.

Op donderdag 27 november, twee dagen voor het optreden van James Blunt, opent Ischgl, gelegen in het skigebied Paznauntal, als een van de eerste skigebieden in Oostenrijk de pistes. Ook wordt de nieuwe aanwinst, de gondellift 3-s Pardatschgratbahn A2, dan in gebruik genomen. Ischgl biedt dus weer veel extra (ski)plezier komend seizoen. Want het is natuurlijk bijzonder te noemen, dat je na een dag skiën op de 218 kilometer lange skipistes van het Paznauntal, aansluitend geniet van het live-concert van de Britse folkzanger James Blunt.

Wil jij de opening van het nieuwe seizoen in Ischgl meemaken? Reisorganisatie Arke heeft de beschikbare locaties op een rij gezet zodat je makkelijk en snel kan boeken.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in