Nieuwsalert per mail ontvangen

Top 10 Duitse après-ski hits voor deze winter

Onlangs publiceerden wij de top 10 Nederlandse après-ski hits voor deze winter, maar niet iedereen is uiteraard fan van de Hollandse muziek. Sommige wintersporters gaan veel liever naar après-ski tenten waar de Duitse muziek uit de boxen galmt. De onderstaande 10 Duitse après-ski nummers zijn volgens DJ-Ivar en DJ-Glenn van DJ-Events dé hits van het seizoen.

De bovengenoemde DJ’s zijn onder andere regelmatig te vinden in de Icebar Mayrhofen, Diele in Zell am See, Countryclub in Gerlos en de Kings in Königsleiten. Zij weten wat er op dit moment hot is en welke hits komend seizoen hot gaan worden. En nee, dit zijn niet allemaal bekende Duitse meezingers. Bereid je vast voor op de après-ski door de nummers hieronder te beluisteren.

1. Lorenz Büffel – Johnny Däpp

In juli van dit jaar heeft Lorenz Büffel zijn nieuwste single uitgebracht genaamd Johnny Däpp. Een typisch Duits nummer waar je de tent wel mee op zijn kop krijgt. Een opzwepend nummer met een clip waarvan je spontaan zin in de après-ski krijgt. Gaat dit de nummer 1 hit worden?

2. Rick Arena feat. DJ Düse – Radler ist kein Alkohol

Onderaan het lied staat niet voor niks: voor alle party liefhebbers die alleen van echte alcohol houden. Het deuntje komt je hoogstwaarschijnlijk bekend voor, want deze wordt voor veel liedjes gebruikt. De tekst is uniek en leuk! Wat vind jij er van? Luisteren maar!

3. Matty Valentino – Vogulisi

Dit is typisch zo’n nummer dat je tegenkomt onderaan de piste bij de plaatselijke Duitse après-ski tent. Dit is geen spiksplinternieuwe, maar wel eentje waarop Nederlanders nog even moeten oefenen.

4. Markus Becker – Die schönste Frau der Welt

Tijdens het après-skiën veranderen vrouwen voor mannen in prachtige parels. Dat is ongeveer waar het volgende liedje over gaat. Vooral de titel van het nummer wordt luidkeels door iedereen meegezongen.

5. Peter Wackel – Die Nacht von Freitag auf Montag

Hij is bekend van “Joana, du geile Sau”, maar hij heeft dus nog meer in z’n mars. Ook deze knaller ga je dit seizoen door de speakers horen knallen. Vind je het wat?

6. KLUBBB3 – Du schaffst das schon

Uiteraard staat onze Jan Smit ook weer in deze lijst. Onze grote vriend uit Volendam doet het erg goed bij onze Oosterburen en staat zowel in de Nederlandse als in de Duitse top 10.

7.  Andreas Gabalier – Hulapalu

Wij Nederlanders zijn zeker bekend met dit nummer. Hij is gewoon heerlijk en komt in een of andere remix versie vast en zeker voorbij in de kroeg.

8. Jack Gelee – Ich will mit Dir ein Selfie

In het mobiele tijdperk moet ook de selfie z’n eigen nummer hebben en daarvoor heeft Jack Gelee gezorgd. Hoeveel selfies scoor jij dit seizoen?

9. Tobee – Aua im Kopf (Morgen sind wir schlauer…)

Het is de volgende ochtend niet altijd lekker wakker worden na een flinke après-ski avond en dat is waar dit nummer over gaat. Geniet, maar drink met mate. Gelukkig hebben we die frisse berglucht nog…

10. Mickie Krause – Finger weg von Sachen ohne Alkohol

Hmmm… Wat zullen we hier eens van zeggen.. De dames in outfit zien er in ieder geval goed uit.

Een heerlijk lijstje met grote hits voor deze winter. Weet je nog welke Duitse après-ski hits er vorig jaar in de top 10 stonden? Lees dan onderstaand artikel. Uiteraard gaan we die hits ook regelmatig horen in de après-ski in Oostenrijk.

Top 10 Duitse après-ski hits, om alvast te oefenen

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in