Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Tirol behaalt geweldige prestatie in onderzoek New York Times

Elke dag het laatste wintersportnieuws

De deelstaat Tirol heeft geweldige publiciteit gekregen, want volgens de New York Times zijn zij een van de plekken die je in 2016 bezocht moet hebben. Volgens het onderzoek staan zij bij de 52 genomineerde bestemmingen op plaats nummer 36. Een prestatie waar zij enorm trots op kunnen zijn en die naar onze zeggen helemaal terecht is. De reden waarom deze locatie zo speciaal is volgens de Amerikanen kun je hieronder lezen.

Met de nieuwste James Bond film SPECTRE heeft Tirol zich goed op de kaart gezet. De prachtige Alpen waren afgelopen jaar het toneel voor de nummer 1 vrouwenverslinder. Het futuristische Ice-Q restaurant in de Ötztal vallei en de prachtige pistes van het skigebied Sölden hebben veel lof gekregen. De regio opent prachtige hotels zoals de Almfamily Scherer en het nieuwe Adeo hotel in St. Johann van Hermann Maier en Rainer Schoenfelder.

Een andere high-light waar de Amerikanen over te spreken zijn is de Tiroler schnapps routes waarbij 41 brouwerijen uitgelicht worden. Een toch die je eens in je leven gemaakt moet hebben waarbij je ondergedompeld wordt in de Oostenrijkse cultuur. Daarnaast is het hoogste zonnepaneel gedreven boerderijtje gelegen op 3.000 meter op Pitztaler gletsjer een hoogtepunt waar naar doorverwezen wordt.

Wereldwijd heeft de nieuwe Tirol-S gondellift die de verbinding van Fieberbrunn naar Saalbach heeft gerealiseerd hoge ogen gegooid. Een prachtig project waarmee het grootste skigebied van Oostenrijk is gerealiseerd. Ook de Kirchenkar high-speed lift wordt genoemd in het onderzoek, waarbij het $32 miljoen kostende project je brengt naar het Top Mountain Cross point. Uiteraard mag Swarovski niet missen in het high-light overzicht van de deelstaat. Het wereldwijde bekende merk heeft een prachtig museum waar elk jaar duizenden toeristen naar afreizen.

Een top prestatie van de deelstaat waar zij trots op mogen zijn. Bekijk het hele onderzoek op de website van de New York Times.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in