Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Ticketcorner verkoopt concertkaarten en skipassen

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Je ging eigenlijk op zoek naar kaarten voor het concert van Justin Bieber, maar je verlaat de website van de ticketverkoper met 2 skipassen. Het kan zomaar op Ticketcorner. De Zwitserse marktleider op het gebied van ticketverkoop heeft sinds kort namelijk ook skipassen in de aanbieding. 

Hoe het werkt? Je bestelt een skipas bij het bedrijf en die kan je op elk gewenst moment opladen om te kunnen skiën in jouw gekozen gebied. Maar waar wil je skiën? Dat is makkelijk te kiezen, want via de website kun je ongeveer overal op filteren. Je kiest bijvoorbeeld op maximale prijs, hoeveelheid nieuwe sneeuw, het aantal liften, het zicht vandaag, het aantal zonuren of natuurlijk op een kortingsactie.

Het systeem is aangesloten bij meer dan 70 skigebieden, dus je kaart aan de balie kopen in het skigebied is eigenlijk niet meer nodig. Met maar vier kliks op je muis of touchscreen boek je al je skipas. Ons lijkt het best handig en we zijn benieuwd hoe snel andere ticketaanbieders de skipasmarkt betreden.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in