Nieuwsalert per mail ontvangen

Test de nieuwste wintersportmaterialen in SnowWorld Zoetermeer

Foto: SnowWorld

Sta je op het punt om nieuw wintersportmateriaal aan te schaffen? Of vind je het leuk om urenlang de beste merken te testen? Dan is dit zeker iets voor jou, want SnowWorld Zoetermeer organiseert op 22 november een testdag waar je de allernieuwste wintersportapparatuur van de beste merken mag testen.

Het aanschaffen van nieuw wintersportmateriaal vergt een hoop tijd. Moet je de ski’s in het buitenland kopen of kun je beter langs een wintersportspeciaalzaak gaan in Nederland. Het zijn allemaal vragen die de consument zichzelf stelt wanneer hij/zij op zoek is naar nieuw materiaal. Het internet staat vol met de nieuwste materialen, maar het passen in een fysieke winkel is bijna onvermijdelijk. Je moet tenslotte bij de aankoop van deze materialen een goed gevoel hebben en het hebben gepast. Bij de aanschaf van wintersportmateriaal in Nederland blijft het lastig beoordelen, want het echte testen gebeurd pas op de wintersportbestemming zelf.

Om de bovengenoemde onzekerheden te omzeilen wordt er op 22 november een speciale ski- en snowboard dag georganiseerd in Zoetermeer waarbij je urenlang de allernieuwste ski’s en snowboards kunt testen. De testdag is in het leven geroepen zodat de doorgewinterde snowboarder of skiër zich goed kan oriënteren. In de winkel is het soms lastig keuzes maken, omdat je niet weet hoe het zit tijdens het skien of snowboarden. Het grote voordeel van deze testdag is dat je daadwerkelijk meerdere afdalingen kunt maken om jouw favoriete board of ski’s te testen voordat je een keuze maakt om ze te kopen. Door zoveel mogelijk testafdalingen te doen weet jij zeker welk snowboard of welke ski’s voldoen aan jouw wensen. Natuurlijk is het leuk om te weten welke merken je zoal kunt testen. Voor de skiërs zijn dat: Atomic, Blizzard, Dynastar, Elan, Fischer, Head, K2, Liberty, Line, Movement, Nordica, Rossignol, Salomon en Völkl. Voor snowboarders zijn de volgende merken te testen: Arbor, Bataleon, Flow, Jones, K2, Nidecker, Nitro, Ride, Rossignol, Salomon, Slash, Völkl en Yes.

Wij zijn erbij, en jij? Voor 19,95 euro koop je een skipas voor 4 uur en kun je tussen 12.00 uur – 21.00 uur jouw favoriete merken testen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar via ticketshop SnowWorld.com.

Skivakantie nog niet geboekt? Op Arke vind je een breed scala aan accommodaties in verschillende wintersportgebieden.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in