Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Sunweb uitgeroepen tot beste aanbieder bij World Ski Awards

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

De winnaars van de World Ski Awards zijn bekend en in de categorie beste wintersportaanbieder staat Sunweb op nummer 1. De reisorganisatie richt zich natuurlijk niet alleen op wintersport, maar heeft jaarlijks wel een groot aanbod in de wintersportlanden online staan. In dit artikel lees je de reactie van de prijswinnende touroperator!

World Ski Awards 2023

Elk jaar weer wordt er bij de World Ski Awards gestemd op verschillende categorieën om te bepalen wie of wat de beste in de branche zijn. De categorieën zijn onder andere: beste freestyle resort, beste ski hotel, beste liftbedrijf, beste indoor skihal en beste wintersport touroperator. De belangrijkste prijs is natuurlijk: het beste skigebied ter wereld. Welk skigebied dit jaar de titel gewonnen heeft? Dat is de skibestemming Val Thorens. Qua touroperators kun je volgens de World Ski Awards het beste boeken bij Sunweb. Verder staan ook TUI en Bramble Ski in de top 3 van dit lijstje. Sunweb sleept de prijs voor de 7e keer binnen.

Lees ook: Alle uitslagen van de World Ski Awards!

Reactie Sunweb

Martine Langerak, woordvoerder bij Sunweb, zegt:

“We zijn trots dat onze klanten, partners en experts uit de sector ons opnieuw erkennen als de toonaangevende skitouroperator ter wereld. We zijn vastberadener dan ooit om in 2024 sterk uit de hoek te komen en het bedrijf te laten groeien, en meer prijzen te winnen voor onze hoogwaardige service.”

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in