Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

© Skiinformatie.nl

Summit Travel biedt vanaf nu corona cashback garantie

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Wel of niet op wintersport gaan in coronatijden? Dat is de vraag die bij veel wintersporters boven het hoofd hangt. We snappen dat je twijfelt. Reisorganisaties doen er alles aan om die twijfels bij je weg te nemen. Zo ook Summit Travel. Om jou meer zekerheid te bieden bij het boeken van je wintersport, hanteert de reisorganisatie nu ook een corona cashback garantie.

Oftewel: bij een noodzakelijke annulering door een corona-uitbraak krijg je je geld terug en word je niet opgezadeld met een voucher. De maatregel geldt niet alleen voor iedereen die vanaf nu z’n reis boekt, maar ook voor iedereen die al geboekt heeft.

Corona cashback garantie

Om jouw financiële risico te minimaliseren, is Summit Travel met de meeste accommodaties op zoek gegaan naar oplossingen voor aankomend skiseizoen. Bij de meeste kun je tot wel 6 weken voor vertrek gratis annuleren zonder opgaaf van redenen. Wanneer blijkt dat het skigebied 1 dag voor aankomst dichtgaat door een corona-uitbraak, door coronamaatregelen of dat er een negatief reisadvies wordt afgegeven (rood/oranje), is kosteloos annuleren ook mogelijk. Ook bij deze situatie krijg je al je geld terug. Geen vouchers, het geld wordt gewoon teruggestort op je rekening.

Daarnaast is de reisorganisatie lid van de SGR en SGRZ. Dit betekent dat, mocht Summit Travel failliet gaan, de betaalde bedragen onder deze garantiefondsen vallen. Zij laten de reis dan of gewoon doorgaan (als dit kan) of je krijgt je geld terug.

Groepsreizen

Ga jij elk jaar met een groep vrienden, familie of collega’s op wintersport? Ook in het geval van wintersport groepsreizen zijn de annuleringsvoorwaarden aangepast. Bij de meeste accommodaties kun je tot 3 maanden voor vertrek, zonder opgaaf van redenen, gratis annuleren. Ook hier geldt de corona cashback garantie. Mocht het skigebied dichtgaan door corona 1 dag voor aankomst of mocht het reisadvies veranderen naar code rood of oranje, dan kun je gewoon gratis annuleren. Ook krijg je al je aanbetaalde geld terug.

Aanbiedingen winter 2020/2021

Uiteraard hebben we ook nog een paar fijne deals voor je op een rijtje gezet. Op dit moment kun je veel reizen boeken met aantrekkelijke kortingen!

>>> Meer aanbiedingen van Summit Travel <<<

Gunstige annuleringsvoorwaarden

Summit Travel heeft als één van de eerste reisorganisaties haar annuleringsvoorwaarden aangepast. Inmiddels zijn zij daarin niet meer de enige. De meeste reisorganisaties bieden gunstige annuleringsvoorwaarden, zodat jij met een gerust hart je wintersport kunt boeken. We hebben de voorwaarden per reisorganisatie voor je op een rijtje gezet. Je leest ze in onderstaand artikel.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in