Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Stubaier Gletscher dicht vanwege werkzaamheden toegangsweg

© Skiinformatie

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Wegens herstelwerkzaamheden aan de toegangsweg is de Stubaier Gletscher de komende dagen dicht. Alle liften zijn op dit moment buiten bedrijf en er zijn geen gasten in het gebied aanwezig. Waarschijnlijk openen alle faciliteiten halverwege volgende week weer.

Stubaier Gletscher dicht

De komende dagen is het uitgestorven op de Stubaier Gletscher. Op de website en social media kanalen van het skigebied is te lezen dat de toegangsweg tot de gletsjer een paar dagen afgesloten is. Verder dan de Grawa waterval kun je de komende tijd niet rijden. De verwachting is dat halverwege volgende week de situatie weer normaal is op en bij de Stubaier Gletscher. Je uitstapje naar onder ander het uitzichtplatform ‘Top of Tyrol’ moet je dus even uit te stellen.

Huidige situatie na het noodweer

Begin deze week is ook het Stubaital door het extreme weer getroffen. Aanhoudende regenval zorgde voor kritieke omstandigheden en daardoor was zelfs de doorgaande weg bij Neustift tijdelijk afgesloten. Overstromingen in het gebied zorgden voor de nodige chaos. Gelukkig is de situatie inmiddels aanzienlijk versoepeld en dalen de waterstanden. Alle informatie over het noodweer in het Stubaital de afgelopen dagen kun je lezen op MeinBezirk.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in