Stage bij Skiinformatie.nl

Heb jij een passie voor de wintersport én deel je die passie graag met anderen? Dan is een stage bij Skiinformatie.nl misschien wel wat voor jou. Ons jonge team laat je graag op een andere manier kennismaken met de wondere wereld van de wintersport. Welke stages we op dit moment aanbieden? Even verder lezen en je weet het.

Redactiestage

Voor het komende semester hebben wij weer plekken vrij op de redactie van Skiinformatie.nl. Als stagiair bij Skiinformatie.nl word je gezien als volwaardig medewerker en kom je terecht in een jong team, dat zich niet alleen op de Nederlandse markt begeeft. De redactiestage is een combinatiestage waarbij je niet alleen voor Skiinformatie.nl aan de slag gaat, maar ook voor de andere platformen van Spalder Media Group. Zo klim je onder andere ook in de pen voor Snowplaza.nl en Indebergen.nl. Op die manier bieden we je een afwisselende stage waarbij je veel kunt leren op verschillende gebieden.

Ons kantoor zit in Wormer, in een prachtig historisch pakhuis aan de Zaan. In overleg is het mogelijk om tijdens je stage gedeeltelijk thuis te werken.

Wat zoeken wij?

Bij Skiinformatie.nl zoeken wij iemand met een groot hart voor wintersport en affiniteit met journalistiek. Bovendien ben jij die social media held die iedereen online kan boeien. Je schrijft gemakkelijk en vlot en hebt een goed oog voor beeld. Het kunnen meezingen van alle après-ski nummers is een pré.

Profiel

– MBO/HBO/WO niveau
– Opleidingsrichting Mediaredactie, Communicatie, Marketing, Journalistiek, Sport, etc…
– Fulltime meewerkstage
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
– Wintersporter in hart en nieren
– Harde werker
– Flexibele instelling
– Wonend in Noord-Holland

Solliciteer

Lijkt het je wat om ons hard werkende team net een stapje harder te laten lopen? Stuur een mail met motivatie en CV naar Mike Muller en wellicht drinken we binnenkort samen een kop koffie om te praten over jouw rol in ons team.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in