STAGE BIJ SKIINFORMATIE.NL

Heb jij een passie voor de wintersport én deel je die passie graag met anderen? Dan is een stage bij Skiinformatie.nl misschien wel wat voor jou. Ons jonge team laat je graag op een andere manier kennismaken met de wondere wereld van de wintersport. Welke stages we op dit moment aanbieden? Even verder lezen en je weet het.

Content- en online marketing stage

Voor het komende semester hebben wij twee plekken vrij op de redactie van Skiinformatie.nl. Het woord stage vinden wij echter niet gepast. Als stagiair bij Skiinformatie.nl maak je namelijk deel uit van het team en word je gezien als volwaardig medewerker. Je komt terecht in een jong team binnen een zeer snelgroeiend bedrijf, dat zich niet alleen op de Nederlandse markt begeeft. Bij ons krijg je een kijkje in het ondernemerschap anno 2019. Het is hard werken, maar daarvoor krijg je mooie ervaringen terug. Je werkt namelijk niet alleen van achter een bureau in Amsterdam, het zou zomaar kunnen dat je wel eens naar de sneeuw moet.

De stage is een combinatiestage waarbij je niet alleen voor Skiinformatie.nl aan de slag gaat, maar ook voor onze andere labels als BijzondereStreken.nl en 24 UUR IN en voor de platformen van onze collega’s zoals Snowplaza.nl en InDeBergen.nl. Op die manier bieden we je een afwisselende stage waarbij je veel kunt leren op verschillende gebieden.

Wat zoeken wij?
Bij Skiinformatie.nl zoeken wij iemand met een groot hart voor wintersport en affiniteit met journalistiek. Bovendien ben jij die social media held die iedereen online kan boeien. Je schrijft foutloos en deinst niet terug voor die vrijdagmiddagborrel in het centrum van Amsterdam. Het kunnen meezingen van après-ski nummers is een pré.

Profiel
– HBO/WO niveau
– Opleidingsrichting Communicatie, Marketing, Media, Journalisme, Sport, etc…
– Fulltime meewerkstage
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
– Wintersporter in hart en nieren
– Harde werker
– Flexibele instelling
– Wonend in of rondom Amsterdam

Solliciteer

Lijkt het je wat om ons hard werkende team net een stapje harder te laten lopen? Stuur een mail naar [email protected] en wellicht drinken we binnenkort samen een kop koffie om te praten over jouw rol in ons team.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in