Nieuwsalert per mail ontvangen

In Sölden start vandaag het skiseizoen

Je zult denken het is pas net september, maar het is echt waar. Sölden opent vandaag weer haar deuren voor ons wintersportliefhebbers! Ons hart begint van dit soort berichten dan ook weer sneller te kloppen. Wij kunnen dan ook niet wachten tot we zelf weer in de poeder staan.

Start van het seizoen

Vanaf vandaag is het in Sölden weer mogelijk. Heerlijk glijden over de witte sneeuw terwijl je geniet van de heerlijke zonneschijn. In de winter zijn er natuurlijk veel meer liften en pistes geopend. Maar hiervoor moeten eerst de temperaturen verder dalen en moet het volop gaan sneeuw. Zo ver is het echter nog niet, maar de eerste bochten van het seizoen kunnen vanaf vandaag weer worden gedraaid.

Wat is er precies open:

  • Schwarze Schneid I + II
  • SL Karleskogl
  • Piste 32

Aan de opening is redelijk wat voorbereiding vooraf gegaan. Om ervoor te zorgen dat we niet op de rotsen hoeven te skiën is er voldoende sneeuw geproduceerd om mooie afdalingen te kunnen maken. Verder heeft de sneeuwval van vorige week natuurlijk ook zijn bijdrage geleverd.

James Bond

Daarnaast kunnen we binnenkort van iets heel bijzonders gaan genieten in Sölden. Hier wordt namelijk een bioscoop gebouwd en dit is niet zomaar een bioscoop. Het is namelijk een James Bond bioscoop! Ben je benieuwd naar deze bioscoop? Hieronder staat meer informatie.

Skigebied bouwt James Bond bioscoop op gletsjer

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in