Nieuwsalert per mail ontvangen

SnowWorld naar de beurs

snowworld naar de beursSnowWorld, van de twee indoorbanen SnowWorld Zoetermeer en Landgraaf zal per december de beurs op gaan. SnowWorld is bezig met de laatste fases van de voorbereiding en zal genoteerd staan aan de Euronext in Amsterdam. De beursgang waar in 2007 al sprake van was, komt op een gunstig tijdstip. Door de lage notering van de markten kan SnowWorld op dit moment redelijk goedkoop instappen.

Deze beursgang brengt ook voordelen voor de wintersporter. Met de 7,5 miljoen die SnowWorld hoopt op te halen met de beursgang, hebben zij grootse plannen. Zo wil SnowWorld ski-accommodaties bouwen in onder meer Parijs en Barcelona en wil het ski-accommodaties waarmee het slecht gaat overnemen in Nederland. Daarnaast is er ook het plan om de derde piste in Zoetermeer uit te breiden.

Door de beursgang van SnowWorld kan je als vaste bezoeker nog meer betrokken raken bij het bedrijf. De aandelen zullen worden geplaatst tegen een minimale koers van 0.32 euro per aandeel. Begin december wordt dit duidelijk en zal SnowWorld de beurs betreden.

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in