Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Snowboarder vlucht na botsing met skiër in Sölden

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Zaterdag in de ochtend gebeurde er een ski-ongeluk op de piste nummer 38 in Sölden. Een snowboarder en skiër botsten tegen elkaar en daarbij raakte de skiër gewond. De hulpdiensten kwamen in actie en de snowboarder is gevlucht. De politie zoekt naar getuigen en een teken van de snowboarder.

Botsing in Sölden

Rond 10.00 uur gebeurde er een ski-ongeluk op de Tiefenbachgletscher in Sölden. Een 50-jarige skiër kwam in botsing met een snowboarder op de blauwe piste nummer 38 in het skigebied. De skiër van Griekse afkomst liep daarbij zware verwondingen op aan zijn ribben en schouders. Na behandeling op de piste is hij met de reddingshelikopter naar het ziekenhuis in Zams gebracht.

Snowboarder vlucht

Om onbekende reden is de snowboarder na het ongeluk gevlucht. De politie is op dit moment nog aan het zoeken naar details over deze wintersporter. De huidige omschrijving duidt: opvallende groene skijas, blauwe skibroek en zwarte skihelm. De politie roept getuigen of mensen die meer weten over deze snowboarder op om alle nuttige informatie door te geven.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in