Nieuwsalert per mail ontvangen

Snel je ski- of snowboard binding verstellen? Cl!ck Carabiner gadget!

Carabiner ski en snowboard gadgetsElk jaar worden er innovatieve oplossingen bedacht voor problemen die zich voordoen op de piste. Zo kan het voorkomen dat de binding van de ski of snowboard los komt van de onderkant. Het blijven tenslotte schroeven die er voor zorgen dat de bindingvast blijft zitten aan de ski. Bij deze noodgevallen wordt er al snel gezochtnaar de dichtsbijzijnde skilift. De centrale punten in het skigebied zijn voorzien van schroevendraaiers en boormachines die gebruikt kunnen worden om het materiaal weer gereed te maken. Om niet altijd afhankelijk te zijn van de centrale punten wordt gepoogd de CL!CK Ski Carabiner te lanceren. Een handige gadget die het vastzetten van losse schroeven op de piste binnen een handomdraai mogelijk maakt.

De handige gadget komt in zowel een ski als snowboard variant op de markt. De Carabiner is voorzien van alle formaten schroevendraaiers die bij het verstellen van je board of ski nodig zijn. Naast deze handige functies kan hij ook gebruikt worden als sleutelhanger. Voor de apres-ski liefhebber? Hij kan ook gebruikt worden als bieropener.

De tool is nog niet op de markt. Lijkt het je wat? Dan kun je het project steunen via de Carabiner Kickstarter. Besef je wel dat het verstellen van bindingen op de juiste manier van essentieel belang is voor je eigen veiligheid. Je kunt het daarom beter overlaten aan de pro’s in de skishop. Ook verzekeringstechnisch is dat veel slimmer.

Bekijk de volgende video waarin de Carabiner gepresenteerd wordt.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in