Nieuwsalert per mail ontvangen

Sneeuwkanonnen Zauchensee worden weer gepositioneerd

Als de weersomstandigheden in Zauchensee Skiparadies goed zijn maandag, dan worden alle sneeuwkanonnen weer op de juiste positie geplaatst. Hieruit blijkt dat het gebied definitief de zomer afsluit en het vizier weer zet op de winter die aanstaande is. Bij het zien van de foto’s wacht het skigebied een flinke klus, want het skigebied staat bekend om de goede kunstsneeuw voorzieningen. 

“Ondertussen is de herfst aangekomen in Zauchensee en kunnen we ons weer gaan voorbereiden op het winterseizoen. Eèn van de onderdelen daarvan is het neerzetten van de sneeuwkanonnen. Wij wensen iedereen een prettige herfst en hopen iedereen weer in de winter te kunnen verwelkomen”, aldus het skigebied. Bekijk de onderstaande foto’s waarop de sneeuwkanonnen te zien zijn die op dit moment nog naast elkaar geplaatst zijn onder aan de pistes.

Zauchensee skigebied

Zauchensee skigebied
Zauchensee skigebied
Zauchensee skigebied
Zauchensee skigebied

Alle skigebieden gaan weer uitkijken naar de winterperiode die eraan komt. Zo ook op de Kitzsteinhorn waar ze druk bezig zijn met de Gletscherjet 3+4. Bekijk hier de vorderingen van het miljoenenproject. 

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in