Nieuwsalert per mail ontvangen

Sneeuw in aantocht voor Winterberg

De herfst gaat plaatsmaken voor de winter en ook Winterberg gaat hier van profiteren. Zo zien de weersvoorspellingen er in ieder geval op dit moment uit. Op dit moment is alles nog groen, maar boven de 1.000 meter grens kan het zomaar gaan sneeuwen. Geen grote hoeveelheden, maar de toppen van Winterberg gaan weer wit kleuren. Ook onze Oosterburen kunnen officieel in de winterstemming gaan komen dus. Wanneer het gaat sneeuwen?

Vanuit onze vaste bron in Winterberg kregen wij te horen dat het afgelopen dagen ook al winters was. Het was net niet koud genoeg zodat alles wit zou kleuren. “We zaten echt te wachten op winterse beelden. Jammer genoeg was alleen het hoogste punt van Winterberg wit gekleurd, de Kahler Asten. Toch mogen we niet klagen want het feit dat de herfst plaatsmaakt voor de winter is een goed signaal. We komen weer helemaal in de winterstemming,” aldus Ronald en Patricia van Berghotel Tromp.  Uiteraard houden zij ons gedurende de winter op de hoogte van alles wat er gebeurd in het skigebied. Ben je op zoek naar een leuk hotel met Nederlandse eigenaren? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wanneer het gaat sneeuwen kun je in het onderstaande weerbericht zien van Bergfex.at. Dit weekend blijft het nog droog, maar vanaf maandag komt Koning Winter in beeld bij de Duitsers. Wat zijn jouw plannen voor volgende week? Misschien even een paar dagen naar Winterberg?

Weerbericht Skiinformatie.nl

Ga je dit weekend naar Duitsland? Op dit moment kun je er nog kosteloos rijden, maar daar gaat verandering in komen. Er liggen namelijk plannen om tol te gaan heffen voor het rijden in Duitsland. Meer informatie lees je in het artikel hieronder.

Vignet Duitsland komt eraan

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in