Nieuwsalert per mail ontvangen

VS-Sport

VS-sport uit Gouda is een moderne en vooruitstrevende (winter)sportspeciaalzaak, gebaseerd op traditie en ervaring.  Onze M.F.U. Bootfitter maakt uw skischoenen op maat zodat u pijnvrij en comfortabel kunt skiën. Verder slijpen en waxen wij uw ski’s en snowboards in onze eigen werkplaats.

Welkom bij VS-sport in Gouda!

VS-sport is een gezellige winkel in het hart van het mooie Gouda. Bij ons kunt u altijd rekenen op goede service, professioneel advies en persoonlijke aandacht. Als enige echte wintersportspecialist van Gouda bieden wij veel services voor de fervente skiër of snowboarder. Onze Master Bootfitter Leo Verzijl is een specialist in het aanpassen en aanmeten van skischoenen. Voor hem is het de ultieme uitdaging om u van de beste skischoenen te voorzien of pijnklachten of pasproblemen bij uw eigen skischoenen op te lossen. De meest voorkomende klachten bij skischoenen zijn:

  • Geen goede hielfixatie
  • Tintelende, koude of branderige voeten
  • Drukplekken (wreef, enkel, tenen, hiel, scheenbeen)
  • Kramp in voeten
  • Niet goed naar voren kunnen staan (hangen, vorlage)

Naast skischoenen hebben we ook ski’s, snowboards, helmen, skibrillen, ski & snowboardhandschoenen, wintersportkleding en nog veel meer in ons assortiment voor de wintersporter. Door eigen inkoop blinken onze artikelen uit in pasvorm, functionaliteit, bijzonderheid en kwaliteit. Wij bieden de volgende services: skionderhoud en reparatie, voetanalyses, bootfitting (skischoenen op maat) en schaatsenslijpen. Naast skischoenen op maat verkopen wij ook wandelschoenen op maat!

Wij heten u van harte welkom in onze sportwinkel in Gouda!

Bereikbaarheid:
VS Sport
Nieuwehaven 9
2801 CS Gouda

Website:
http://www.vs-sport.nl

Brands:
Atomic

Lange files richting skigebieden voorspeld

Voormalig Olympisch snowboardster en pornoster gaat weer snowboarden

Bergredding waarschuwt voor extreem koud wintersportweer

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in