Skiservice Schelluinen

Skiservice Schelluinen is een klein en jong bedrijf dat zich specifiek richt op onderhoud voor de recreatieve wintersporter. Het is gevestigd in Schelluinen, een klein dorp bij Gorinchem, en ontstaan vanuit hobby. Na eerst de eigen spullen te hebben onderhouden, is men hobbymatig ook voor anderen onderhoud gaan uitvoeren. Vanwege de groeiende belangstelling en positieve reacties is vervolgens de stap gezet naar een professioneel bedrijf. 

Het motto van Skiservice Schelluinen is ‘gewoon goed voor een vriendelijke prijs’. Een bewuste keuze, omdat uit klantcontacten bleek dat dit is wat de meeste wintersporters willen. Het onderhoud wordt allemaal zelf uitgevoerd. Hiervoor is uiteraard de beschikking over een professionele en goed uitgeruste werkplaats. Maar ook is kennis en praktijkervaring opgedaan, bijvoorbeeld door te werken op de service-afdeling van Stöckli in Zwitserland.

Bij Skiservice Schelluinen kan men terecht voor slijpen, waxen, reparatie en het monteren en afstellen van bindingen. Ook kun je er je schaatsen laten slijpen. Op verkoop richt men zich vooralsnog niet. De werkplaats is makkelijk bereikbaar en je kan er gratis en voor de deur parkeren.

Omdat de eigenaar zijn bedrijf naast zijn baan heeft, is Skiservice Schelluinen beperkt geopend. Kijk voor de openingstijden en meer op de website. Voor informatie kun je het beste mailen, omdat de telefoon niet altijd opgenomen kan worden.

Contactgegevens Skiservice Schelluinen:
Andries Kraaijeveld
Jan Snouckstraat 10
4209 CB Schelluinen
06 43 13 97 49
[email protected]

Website:
http://www.skiservice-schelluinen.nl/