Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

SkiWelt opent skigebied 1 week eerder dan gepland

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Vanwege de goede sneeuwcondities in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental opent het skigebied een week eerder dan voorafgaand ingepland was. Aankomende weekend, 28 – 29 november, kunnen de eerste wintersporters de nieuwe Hartkaiserbahn testen en de eerste sporen van het seizoen zetten. Alleen de condities in Ellmau zijn goed genoeg, waardoor je alleen in dit gedeelte kunt genieten van geprepareerde pistes.

JUHU, der WINTER ist da☺❄⛄

Posted by Ellmauer Alm on donderdag 26 november 2015

Na het weekend sluit het skigebied weer en gaat het complete skigebied op 5 december openen. Goede vooruitzichten voor de regio en in vergelijking met vorig winterseizoen een voorspoedige start van het winterseizoen. De twee skiliften die geopend worden dit weekend zijn de Hartkaiserbahn en de Almbahn. Om even een indruk te geven hoe de condities op dit moment zijn in Ellmau, hierbij de foto’s die wij afgelopen week ook met jullie hebben gedeeld.

Ellmau VI
Ellmau
Ellmau VVVV
Ellmau VVVIII
Ellmau VVV
Ellmau VVIIVVIIVVIIV
Ellmau VVIIVVIIV
Ellmau VIVIVIVIVIV
Ellmau VIVIVIV
Ellmau VIIVVIIVV
Ellmau VIIIV
Ellmau VIII
Ellmau VII

 

Er is afgelopen maanden flink wat discussies geweest over het onderwerp wie zichzelf het grootste skigebied van Oostenrijk mag noemen. Door de nieuwe verbinding van Fieberbrunn met Saalbach Hinterglemm is het Skicircus met 270 km aaneengesloten pistes de Skiwelt voorbij. Een pijnlijk onderwerp waar veel discussies over zijn ontstaan. In een officiële video geeft onderzoeker Christoph Schrahe aan dat het Skicircus zichzelf toch echt het grootste skigebied mag noemen. Zie onderstaande interview.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in