Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Skitrends voor het seizoen 2010 – 2011

Wintersportredacteur

In dit artikel ga ik het hebben over de skitrends die misschien dit skiseizoen helemaal hot gaan worden. Een korte greep in de hipste hotels, airbags voor skihelmen en skipakketten met alles er op en eraan.


In deze economische onzekere tijden is het belangrijk om zeker te zijn van de kosten die gebaat gaan met de wintersportvakantie. Elk jaar weer lopen mensen tegen onverwachtse kosten op die ze van te voren niet hadden verwacht. Hier hebben reisorganisaties een oplossing voor, namelijk een all inclusive pakket waar skipassen, huur ski’s en schoenen en het hotel/appartement bij ingegrepen zijn.

Japan wil over in meedelen. Zo ook in het wintersporten. De Japanse eilanden Honshu en Hokkaido laten elk jaar verse sneeuw overkomen uit Siberie. De skigebieden zijn er in trek en rond de 1.200 pond kun je daar een week vertoeven in een hotel.

Salamon wil de veiligheid van wintersporters garanderen. Zij hebben namelijk een helm ontworpen met ingebouwde airbags. De airbag voor je hoofd komt rond de €100 uit.

Helmen, schoenen, ski’s en alles wat je nodig hebt niet meer hoeven te tillen..? Hier hebben ze tassen voor ontwikkeld die op accu’s aangedreven worden. Luxer en relaxter kan je vakantie niet worden. Deze trends zijn momenteel nog allemaal in ontwikkeling.

Heeft iemand anders nog trends gespot? Laat het me weten.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in