Nieuwsalert per mail ontvangen

Skipas voor Willingen en Winterberg nu ook via de App te bestellen

Quelle: Wintersport Arena Sauerland, Siegerland Wittgenstein e. V

Vanaf dit seizoen kunnen wintersporters die naar Willingen of Winterberg gaan ook hun dag skipas makkelijk thuis of in de auto bestellen. Via een App van de aanbieder Starjack kan de daarvoor benodigde keycard gemakkelijk via je mobiele of computer opgeladen worden. Hierdoor besparen de wintersporters bij aankomst een hoop tijd bij de kassa en kunnen zij direct de piste op.

Keycard aanschaffen

Om van deze handige service gebruik te kunnen maken moeten wintersporters als eerst eenmalig een keycard aanschaffen voor €5,40. Deze kun je hier kopen. Daarna kun je op de website de gewenste kaarten uitzoeken, een datum kiezen en betalen.

Quelle: Wintersport Arena Sauerland, Siegerland-Wittgenstein e.V.

Keycard steeds op te laden

Bij het betreden van het skigebied automatisch gecodeerd en dan worden de kaarten bij de entree gelijk op de chip geladen. Verder kan deze kaart steeds weer opnieuw worden gebruikt. Iedere keer als je van plan bent om het skigebied te bezoeken kun je hem weer via de website opwaarderen. Dit systeem is overigens niet alleen in Winterberg of Willingen te vinden. Er zijn namelijk maar liefst 70 verschillende skigebieden in Duitsland en Oostenrijk die dit systeem hanteren. Bekijk hier in welke skigebieden dit nog meer kan.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in