Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Ski~Mojo: innovatieve kniebrace binnenkort verkrijgbaar in Nederland

© scott-visuals.com

Wintersportredacteur

Ski~Mojo is een Frans wintersportmerk dat een bijzondere kniebrace ontwikkeld heeft. Dit product is speciaal gemaakt voor skiërs die net dat beetje extra steun nodig hebben tijdens het afdalen. De kniebrace verbetert je ski-uithoudingsvermogen en geeft je meer kracht. Bij skiërs met een blessure zorgt de kniebrace van Ski~Mojo voor pijnverlichting. Meer over het product lees je in dit artikel.

Ski~Mojo, de kniebrace voor alle skiërs

Het doel van Ski~Mojo is dat je langer, beter en fijner kunt wintersporten. De orthese (een exoskelet) is niet alleen voor geblesseerde skiërs geschikt, maar kan een aanvulling zijn voor elke wintersporter. Heb je bijvoorbeeld vaak last van trillingen en schokken tijdens het skiën? Of merk je regelmatig dat je aan het einde van de dag vermoeid begint te raken? Dan kan deze innovatieve kniebrace je helpen.

Een innovatief merk

Hoe deze kniebrace je kan helpen tijdens het skiën? Het mechanisme van Ski~Mojo bestaat eigenlijk uit een grote verstelbare veer. Hierdoor wordt het gewicht dat je tijdens het wintersporten op je benen voelt voor 30 procent verminderd. Dit zorgt ervoor dat je met minder moeite kunt afdalen van pistes. Daarnaast worden de schokken en trillingen die je normaal voelt verminderd en worden je heupen en rug ontlast.

Zoals je op de foto kunt zien ondersteunt dit product je hele been. De Ski~Mojo zit vast aan je skischoen. Daarnaast moet je deze vastzetten onder je knie, bij je dijbeen en als een soort harnas bij je heup. De brace kan onder je skibroek zitten en tijdens het skiën heb je er amper last van.

Winteropening in Sölden

De kniebrace wordt dit weekend gelanceerd voor de Nederlandse markt, tijdens de winteropening in Sölden, waar ook wij bij zijn. Tijdens dit evenement is skimateriaal van verschillende merken beschikbaar om te testen. Vanaf dit seizoen is de Ski~Mojo ook verkrijgbaar in Nederland.

››› Last-minute naar de winteropening in Sölden dit weekend

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in