Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Skiliftmaatschappijen Vorarlberg tevreden over winterseizoen

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Ondanks de matige seizoensstart van het winterseizoen 2014-2015, spreken de skiliftmaatschappijen van Vorarlberg over een goed winterseizoen. Dit is opvallend, omdat in december aangegeven werd dat het lastig zou worden om de negatieve resultaten goed te maken gedurende het seizoen.

Het seizoen begon dit jaar laat voor de skiliftmaatschappijen. De uitblijvende sneeuwval zorgde voor veel ongerustheid in de skigebieden van Vorarlberg. “De matige seizoensstart was moeilijk in te halen, maar de gunstige omstandigheden na de matige start hebben ook tot onze verbazing het seizoen goedgemaakt”, aldus Wolfgang Beck, woordvoerder van de skiliftmaatschappijen van Vorarlberg.

Ook de ongunstige koers van de Zwitserse Frank heeft voor positief resultaat gezorgd in Vorarlberg volgens Beck. Veel wintersporters hebben door de koers afgezien van een vakantie in Zwitserland en verplaatsten dit naar Oostenrijk. Ook volgend jaar gaat er weer flink geïnvesteerd worden om de skigebieden in Vorarlberg te blijven verbeteren.

Bron: ORF

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in