Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Skigebieden weer vol met skiles groepen

Elke dag het laatste wintersportnieuws

De eerste zondag van de kerstvakantie staat altijd in het teken van de eerste skilessen. Gisteren hebben de kinderen en ouders nog even samen de ski’s kunnen testen, maar vanaf vandaag gaat het kleine grut weer achter de skileraar aan. Een prachtig beeld waar je als ouder van kunt genieten.

Voor de kinderen is het voorskiën en het afskiën het spannendste moment van de week. Vanmorgen zijn alle kinderen naar boven gebracht om te gaan voorskiën. Je ziet ze vol spanning en concentratie boven wachten tot dat zij aan de beurt zijn. Je ziet ze denken: “Hopelijk zit ik bij mijn vriendjes en vriendinnetjes.” Eenmaal de poortjes succesvol gepasseerd, worden zij in het juiste niveau geplaatst en moeten de skileraren als een malle de groep bij elkaar roepen en naar boven vertrekken.

Ook voor veel skileraren is dit een spannende week. Veel hebben afgelopen maand hun skileraren diploma (Anwarter) gehaald en moeten nu voor het eerst met de kinderen achter zich aan naar beneden skiën. Alle kennis die zij de afgelopen weken hebben opgedaan moet nu in praktijk gebracht worden.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in