Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Skigebied Flachau start seizoen feestelijk

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Het is voor veel skigebieden aftellen tot dat de eerste sneeuwval een feit is. Nu de zomer tegen zijn einde loopt, beginnen skigebieden zich langzamerhand weer voor te bereiden op winterseizoen 2014-2015. In het hart van Ski Amade biedt skigebied Flachau van 4 tot 8 december een groot aanbod aan feestelijke en sportieve activiteiten.

Zoals veel gebieden is er de mogelijkheid om materiaal te testen en kun je sportieve activiteiten uitvoeren als rodelen, sneeuwschoenwandelenen en kan er voor het eerst van het seizoen genoten worden van unieke bergpanorama uitzichten. Een lang weekend waarin de eerste sporen van het seizoen gezet kunnen worden, waarbij ook nog eens gebruik gemaakt kan worden van de nieuwste materialen. Daarnaast zijn er fiets en Segway tochten die gemaakt kunnen worden, waarbij je het dorp snel leert kennen. Daarbij zullen de avonden gevuld worden met live muziek en feestelijke activiteiten in de berghutten en apres-ski gelegenheden.

Skigebied Flachau is erg populair onder de Nederlanders en ligt in het hart van Ski amadé. In het dorp zijn drie startpunten die toegang bieden tot het 350 km grote skigebied en staat bij veel mensen bekend om de World Cup wedstrijden die daar jaarlijks gehouden worden. De feestelijke sfeer en kneuterige restaurantjes zorgen voor een ideaal ambiance waar wintersporters heerlijk kunnen genieten van hun welverdiende wintersportvakantie.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in